de ontwerpzolder

DE ONTWERPZOLDER ontwikkelt al meer dan 18 jaar zowel print als online uitingen voor grote opdrachtgevers en ZZP-ers. Als vormgever en marketingspecialist of als verlengstuk van een marketing/communicatie team waarbij ik alle vormgeving realiseer en meedenk op de achtergrond. ‘Het is fijn om te sparren met een vormgever die marketingkennis heeft’, krijg ik vaak als feedback.

SAMENWERKEN goed zijn in je eigen ding, maar samen kom je verder. Ik ben kritisch en zal altijd kijken of iets beter kan. Afspraken maken, voorstellen doen en goed briefen.

WAT IK MAAK
Ik bedenk én realiseer (nieuwe) huisstijlen, brochures, flyers, magazines, advertenties, (online)banners, infographics, jaarverslagen, verpakkingen, websites en meer.

Het liefst geschreven met een pakkende tekst, een goede call-to-action, kwalitatief beeld en een sterke quote, verwerkt in een uiting die klanten oplevert, daar hou ik van!

MARKETING KNOW HOW
Het aantrekken van klanten vergt een logische marketingpiramide: hoe trek je doelgerichte klanten aan, hoe kun je ze beïnvloeden tot verkoop en nog veel belangrijker, hoe zorg je dat de klant met regelmaat terugkomt en koopt. Ik begeleid ondernemers met het maken van dat plan én de realisatie hiervan. Óf ik coach op uurbasis en leg uit hoe dit zelf gerealiseerd kan worden.

Mijn paradepaardje is het opzetten van de marketingpiramide voor ‘365 dagen succesvol’ van David de Cock en Arjan Vergeer. Het netwerk was groot maar werd niet goed ingezet. De piramide was simpel maar enorm effectief, wat blijkt aangezien het bedrijf jaarlijks de ZiggoDome uitverkoopt en online een enorm grote hit is. Dit systeem pas ik ook toe bij andere klanten.

PLANNING
Weten waar je aantoe bent is fijn en werkt lekkerder, dus ik hou van het maken van een planning. Die is zeker van belang als er een deadline gehaald moet worden voor een beurs, lancering of opening. Daarbij houdt het je scherp 😉

WIE IK BEN
Behalve dat ik een creatieveling ben die het allerleukst vak beoefen wat er bestaat woon ik samen, ben ik moeder van 3 prachtige kids en fanatiek sporter. Het liefst ben ik met mijn snowboard tussen de bergen, vind je mij op het strand of ‘s ochtends vroeg op skeelers in het park (liefst bij zonsopgang). Als ik dat niet doe sta ik op een festival, geniet ik van Italiaans eten, een goed glas wijn, ben ik op reis buiten Europa of maak ik je gek tijdens een spelletje poker. Je kunt mij wakker maken voor dé tompouce of worst van de Hema, de donkergroene bar van Tony Chocolonely of het welbekende broodje Mario uit Utrecht. Het leven is een cadeau, ‘make everyday your masterpiece’! 

Heb je vragen of wil je even vrijblijvend sparren over de ideeën van je bedrijf, bel of email mij gerust. Ik kijk uit naar je bericht.

Anke

Stuur een email naar anke@deontwerpzolder.nl of bel mij op 06 – 4444 8943