de ontwerpzolder

DE ONTWERPZOLDER ontwikkelt al meer dan 18 jaar zowel print als online uitingen voor grote opdrachtgevers en ZZP-ers. Als vormgever en marketingspecialist of als verlengstuk van een marketing/communicatie team waarbij ik alle vormgeving realiseer en meedenk op de achtergrond. ‘Het is fijn om te sparren met een vormgever die marketingkennis heeft’, krijg ik vaak als feedback.

SAMENWERKEN goed zijn in je eigen ding, maar samen kom je verder. Ik ben kritisch en zal altijd kijken of iets beter kan. Afspraken maken, voorstellen doen en goed briefen.

WAT IK MAAK
EenToffe prints, quotes die raken, professionele vormgeving, een pakkende tekst en dat verpakken in een uiting die klanten oplevert, daar hou ik van!

Ik bedenk én realiseer van alles, denk hierbij aan een (nieuwe) huisstijl, brochures, flyers, magazines, advertenties, (online)banners, infographics, jaarverslag, POS materiaal, verpakkingen, websites en meer.

MARKETING KNOW HOW
Het aantrekken van klanten is niet moeilijk, maar vergt structuur, een plan én sterke content. Ik kan je helpen met een plan én de realisatie ervan. Of vertel je hoe je het zelf kunt realiseren.

Mijn paradepaardje is dat ik een van de succesfactoren ben die de groei heeft gerealiseerd van ‘365 dagen succesvol’ van David en Arjan. Toen het bedrijf nog in de kinderschoenen stond heb ik met David gewerkt aan hun marketing om hun netwerk een boost te geven waardoor het is gaan groeien. Simpel maar enorm effectief. Dit systeem pas ik ook toe bij andere klanten.

PLANNING
Weten waar je aantoe bent is fijn en werkt lekkerder, dus ik hou van het maken van een planning. Die is zeker van belang als er een deadline gehaald moet worden voor een beurs, lancering of opening. Daarbij houdt het je scherp 😉

WIE IK BEN
Behalve dat ik een creatieveling ben die het allerleukst vak beoefen wat er bestaat woon ik samen, ben ik moeder van 3 prachtige kids en fanatiek sporter. Het liefst ben ik met mijn snowboard tussen de bergen, ben ik dol op het strand of ‘s ochtends vroeg hardlopend in het park (liefst bij zonsopgang #heerlijkzovroeg). Als ik dat niet doe sta ik op een festival, genieten ik van lekker eten, een goed glas wijn, ben ik op reis of uren aan het natafelen met vrienden. Het leven is een cadeau, ‘make everyday your masterpiece’ 

Heb je vragen of wil je even vrijblijvend sparren over de ideëen van je bedrijf, bel of email mij gerust. Ik kijk uit naar je telefoontje of email.

Anke

Stuur een email naar anke@deontwerpzolder.nl
of bellen kan natuurlijk ook 06 – 4444 8943