De ontwerpzolder

Bij de ontwerpzolder houden we van verhalen vertellen door visuele content. We houden van (e)boeken, brochures en magazines omdat je daarin écht verschil kan maken. Ze geven kennis door, delen ervaringen, raken mensen, zetten aan tot actie en laten iets achter.

We zijn dol op het creëren van een nieuwe identiteit om zo een unieke visie en boodschap te vertalen naar een visueel beeld en dit uit te kunnen werken in alle mogelijke uitingen. Logo’s, social media, infographics, banners.

We vinden het belangrijk dat jouw verhaal de juiste doelgroep aanspreekt en de boodschap overbrengt. Een compleet plaatje, met goed leesbare typografie, pakkend beeld en aantrekkelijke professionele vormgeving. Met een eigen unieke stempel.

Hoe wij het liefst werken? Samen, we zijn direct maar wel discreet, houden van een praktische invulling, zijn resultaatgericht met oog voor de mens.

Wij zijn verschilmakers, ervaren professionals, een tikkeltje rebels, houden van hard werken, brengen beweging, don’t mind deadlines én zijn verzot op ontwerpen.

LET’S MEET

Neem contact op met anke@deontwerpzolder.nl   //  06 – 4444 8943