de ontwerpzolder

 

DE ONTWERPZOLDER ontwikkelt al meer dan 15 jaar zowel print als online uitingen voor grote opdrachtgevers en ZZP-ers. Als vormgever en marketingspecialist of als verlengstuk van een marketing/communicatie team waarbij ik alle vormgeving realiseer en meedenk op de achtergrond. ‘Het is fijn om te sparren met een vormgever die marketingkennis heeft’, krijg ik vaak als feedback. Vanuit mijn kennis en ervaring vertaal ik de briefing naar een doeltreffend ontwerp waarbij samen’werken’ bij mij betekent dat ik altijd kritische vragen zal stellen en verbeterpunten zal aandragen én onderbouwen. Een wow-effect creëren waarbij het resultaat 120% tevredenheid is.

TIME-MANAGEMENT daar hou ik van praktisch, snel en accuraat werken, maar persoonlijk contact vind ik belangrijk. Samen bespreken we de vraag, eventuele eigen ideeën en wat het moet opleveren. In een goede briefing verzamel ik alle informatie die nodig is om een concept, product en tekst te bedenken die zorgen voor meer klanten. Zó simpel is het!

WAT WE MAKEN Denk hierbij aan een (nieuwe) huisstijl, brochure, flyer, magazine, advertentie, (online)banner, infographic, jaarverslag, verpakking en meer. Van concept tot creatie waarbij ook het (her)schrijven van een commerciële verkooptekst en fotografie tot de mogelijkheden behoren.

GOEDE MARKETING levert klanten waardoor je minder sales hoeft te doen. Uiteraard is een professioneel en mooi ontwerp zinvol maar het levert weinig tot geen respons of klanten als er veel te veel informatie opstaat, de beelden slecht van kwaliteit zijn of niet passen bij het bedrijf of er in de tekst niet vermeld is wat voor resultaat het oplevert.

• Weet precies wie je doelgroep is en je kan veel gerichter schrijven, adverteren en promoten, wat sneller klanten zal aantrekken
• Weten welke woorden je kunt gebruiken zodat de teksten van je website, product of flyer waardevol zijn en aantrekkingskracht hebben
• Beseffen dat mensen 80% onthouden van wat ze ZIEN en 20% van wat ze lezen – dus goed beeld en vormgeving zijn essentieel!

UITEINDELIJK ZIJN JOUW PROMOTIE UITINGEN VOOR EEN DOEL BESTEMT: MÉÉR KLANTEN EN MÉÉR OMZET
Dus als dit is wat jij graag zou willen

• Een workshop die vol zit
• Een drukbezochte beursstand met veel potentiële klanten
• Een agenda vol klantafspraken
• Een website die klanten aantrekt

ZORG DAT DE VOLGENDE PUNTEN ONDERDEEL ZIJN VAN JOUW ONTWERP:

• Een sterke titel
• Een commerciële tekst
• Een call-to-action
• Goed en scherp beeld (liefst persoonlijk)

HET CREATIEVE CONCEPT of ontwerp wordt gepresenteerd en in overleg gezamenlijk bijgeschaafd en doorontwikkeld tot het volledig aansluit bij jouw persoonlijkheid, bedrijf en doelstelling. Tekst kan zelf worden aangeleverd of naar aanleiding van een briefing worden geschreven. Het eindresultaat, 120% tevredenheid, een professioneel ontwerp én een effectieve salestool.

EEN PLANNING maken is altijd verstandig. Zeker als er een deadline gehaald moet worden voor een beurs, voorstelling of opening.
Of omdat het anders te lang blijft liggen en je daardoor klanten én omzet misloopt, zó herkenbaar voor velen.

Zullen we een afspraak maken?

Stuur een email naar anke@deontwerpzolder.nl
of bellen kan natuurlijk ook 06 – 4444 8943